• VV Nieuwe Niedorp zoekt nieuwe HJO

13 jan 2022
  • Wij willen de komende jaren flink “investeren” in de jeugd. Dit doen we enerzijds door het zorgen voor goede faciliteiten, iets waar we de laatste jaren al veel stappen in hebben gezet, maar ook door veel meer nadruk te leggen op het opleiden en begeleiden van onze jeugdtrainers. Daarom zoeken wij m.i.v. seizoen 2022-2023 een enthousiaste en gedreven Hoofd Jeugdopleiding (HJO) die ons de komende seizoenen gaat helpen om het recent vernieuwde, maar nog steeds dynamische Jeugdplan naar het veld te vertalen.

De Hoofd Jeugdopleiding (HJO) is samen met de Technische Commissie verantwoordelijk voor het opleiden en begeleiden van alle jeugdtrainers van VV Nieuwe Niedorp. Ben jij onze nieuwe Hoofd Jeugdopleiding die ons met jouw voetbaltechnische en pedagogische kennis kan ondersteunen? Beschik je over goede communicatieve vaardigheden en ben je bereid om meerdere dagen in de week op onze club aanwezig te zijn? En ben je tevens bereid om samen met onze Technische Commissie en onze jeugdtrainers onze jeugdopleiding verder te optimaliseren, dan zien we je reactie graag tegemoet!

Wij ontvangen graag jouw reactie door contact op te nemen met Dean Groen: tc-jeugd@vvnieuweniedorp.nl of 0637597055.

Het HJO:

• Draagt het jeugdplan uit en bewaakt dit.
    • Is verantwoordelijk voor het functioneren van alle jeugdteams, geeft hier leiding aan en voert periodiek overleg met de trainers.
    • Past het jeugdplan aan waar dit nodig is.
    • Beoordeelt de trainers binnen de jeugdopleiding.
    • Speelt een actieve rol op de velden door het beoordelen van gegeven trainingen en het volgen van wedstrijden van alle jeugdteams.
    • Begeleidt de trainers tijdens hun werkzaamheden, biedt oefenstof aan en is voor hen adviseur en vraagbaak.
    • Begeleidt de overgang van O19 naar senioren.
    • Werkt nauw samen met de Technische Commissie
    • Is zoveel mogelijk aanwezig op trainings- en wedstrijddagen

Profiel HJO:

• Beschikt bij voorkeur over TC III, HO C of HO B.
    • Heeft ervaring met het opleiden van trainers en spelers.
    • Is in staat om te rapporteren, voortgangsgesprekken te voeren en vervolgstappen in te zetten.
    • Is stressbestendig en beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bindend vermogen.
    • Beschikt over positief stimulerende en leidinggevende capaciteiten.
    • Draagt de vereniging naar buiten toe op een positieve manier uit.
    • Beschikt bij voorkeur over een uitgebreid netwerk in de (amateur)voetbalwereld.

Wat wij bieden:

• Een groep enthousiaste jeugdtrainers en vrijwilligers
    • Uitstekende faciliteiten
    • Een passende vergoeding in overleg