• Nieuwe Niedorpers sporten samen met Obdammers voor goede doel

15 jan 2021
  • De Niedorpers Ruben Brinkman, Justin Zijdewind, Frank Wester, Thijs van Dam, Mike Jonker en Dirk Wissink staan voor een mooie uitdaging. Vijf van deze mannen zijn of waren lid van onze voetbalvereniging. Op 6 februari gaan zij samen met de 6 leeftijdsgenoten uit Obdam een sportieve uitdaging aan met de Cofit Triatlon voor Bake 4 Life.

Triatlon
    De 1/8 triatlon is een van de mooiste evenementen in het jaar in Nieuwe Niedorp. Afgelopen jaar ging het feest niet door vanwege het coronavirus. Dit jaar is nog de vraag of de sportieve evenementen terugkeren op de kalender.

Bake 4 Life
    12 mannen in de sportiefste fase van hun leven, wachten het niet af. Op 6 februari houden zij hun eigen individuele kwart triatlon. Vind je dit ook een prestatie van formaat, dan kan je ze sponsoren. De opbrengst is bestemd voor Bake 4 Life. Een goed doel dat kansarme mensen in Afrikaanse landen helpt om het vak van bakker te leren. Zij kunnen zo in hun eigen levensonderhoud voorzien en in dat van anderen.

Nieuwe Niedorp steunt
    VV Nieuwe Niedorp steunt de actie van harte. Namens alle leden en vrijwilligers van onze club wensen wij de deelnemers aan Cofit Triatlon veel succes toe in hun poging om tenminste 5.000 euro bijeen te brengen. Voor dit bedrag kan men op een plek in Oeganda een bakkerij inrichten. De mannen laten bovendien zien dat je ondanks alle beperkingen toch nog samen de schouders ergens onder kunt zetten.

Check de video hieronder en steun de boys!
    Bekijk ook hun website http://cofit-triatlon.nl om te doneren.