• Jubileumboek 100 jaar bestaan vv Nieuwe Niedorp

Beste leden,

Op 1 oktober 2020 is het 100 jaar geleden dat onze voetbalvereniging officieel is opgericht.

Dat gaan we natuurlijk niet vergeten, daar zal ons actief hoofdbestuur voor zorgen.

Er is een feestcommissie opgestaan voor een speciaal jubileum programma deze zomer, die hierover zelf al regelmatig berichten op de site heeft gezet.

Wij zijn vanaf 2018 begonnen om de zeer rijke historie te verzamelen uit de 100 jaar en te bundelen tot een mooi en stevig jubileumboek.

Heel veel foto's, verhalen uit de oude doos, maar ook leuke dingen van gisteren zijn verzameld.

Het boek is nog niet af, dus heb je nog een leuk verhaal, herinnering of speciale foto? Laat het ons weten. Schiet ons aan, gooi je verhaal in de brievenbus of meld via ons speciaal e-mail adres nierup100jaar@ziggo.nl. Wij vinden het erg leuk, als jíj ook actief meedenkt, want 100 jaar is zeker niet niks en loopt tot aan vandaag!

Zo rond mei gaan wij definitief naar de drukker om alles tijdig af te hebben voor 1 oktober 2020.

Door sponsering kunnen we de koop van het boek voor de aantrekkelijke prijs van € 15,-- per stuk aanbieden.

Vanaf nu kun je het boek ook al bestellen, want de oplage is zeker niet onbeperkt en op is op straks. We hebben ook de mogelijkheid geopend om jouw naam specifiek in het boek te vermelden, de kosten hiervoor bedragen € 10,--

Aanmeldingen voor inschrijvingen en extra vermelding ook via ons e-mail adres nierup100jaar@ziggo.nl. Dan zullen wij later weer reageren omtrent het moment van betalen.

Wij hopen op een leuke reactie van jou.

Sportieve groeten en voor vragen,

Het schrijverscomité; Ronald Goet, Harry de Jong en Hans Stammes.