• Beste bezoeker

Horecagelegenheden moeten vanaf 10 augustus vragen naar de naam en contactgegevens van bezoekers. Zo kan er makkelijker bron- en contactonderzoek worden gedaan als er toch een corona-uitbraak is.
    Ook sportkantines vallen onder deze regel. Wij vragen u dan ook vriendelijk het formulier op onze website in te vullen.

Klik hier om naar het formulier te gaan.

Corona:
    Laten wij er samen voor zorgen dat het corona virus géén vrij spel heeft binnen onze vereniging. Met de corona regels volgen wij de richtlijnen van het RIVM en de KNVB. Houd je hier aan, voor jezelf, maar ook zeker voor de ander. Zo voorkomen we besmettingen en zorgen we er samen voor dat iedereen kan blijven voetballen.

BASISREGELS VOOR IEDEREEN

Blijf thuis bij:
    - Verkoudheidsklachten (loopneus, niezen, keelpijn, hoesten).
    - Benauwdheid.
    - Verhoging of koorts.
    - Plotseling verlies van reuk en/of smaak.
    - Ben je in een code oranje of rood gebied geweest of iemand binnen je gezin/huishouden? Blijf 2 weken thuis.

Hygiëne:
    - Geen handen geven en vaak je handen wassen.
    - Maak gebruik van de handhygiëne bij de ingang van ons sportpark.
    - Ga zoveel mogelijk thuis naar het toilet.
    - Hoesten en niezen in je elleboog.
    - Papieren zakdoekjes gebruiken.
    - Eigen waterbidons gebruiken.
    - Na trainen/wedstrijd thuis douchen (kom zoveel mogelijk in sportkleding).
    - Wedstrijdbesprekingen buiten.
    - Vervoer uitwedstrijden: vanaf 13 jaar draagt iedereen een mondkapje als je niet met een gezinslid reist.

Vermijd drukte:
    - Volg de looprichtingen op ons sportpark.
    - Iedereen die de kantine betreed dient een registratie formulier in te vullen.
    - Bestellingen in de kantine op 1 plek bij de kassa.

Vanaf 18 jaar en ouder:
    - Bezoekers houden 1,5 meter afstand van elkaar.
    - Spelers en staf houden 1,5 meter afstand van elkaar.

Als je positief getest bent op het corona virus is het belangrijk dat degene waarmee je contact hebt gehad de afgelopen 2 weken, snel geïnformeerd wordt. Dus ook jouw team en/of andere verenigingsleden.

Wij realiseren ons dat het heel veel regels zijn. Maar ze zijn echt nodig om te voorkomen dat er een piek in besmettingen ontstaat, teams niet meer kunnen voetballen en ons sportpark moet sluiten. Houdt elkaar alert en wijs elkaar op de regels.

We doen het voor elkaars gezondheid.

Bestuur vv Nieuwe Niedorp